На днешната дата през 1981 г.  Бъкингамският дворец обявява годежа на принц

...
На днешната дата през 1981 г.  Бъкингамският дворец обявява годежа на принц
Коментари Харесай

Хронологията на една любов с предизвестен край: историята на Даяна и Чарлз

На днешната дата през 1981 г.  Бъкингамският замък афишира годежа на принц Чарлз и лейди Даяна Спенсър.  

Въпреки че бракът на принцеса Даяна и принц Чарлз няма благополучен край, а от развода им и гибелта на принцесата на Уелс е минало значително време, споменът за тяхната трагична история продължава да вълнува хората и до през днешния ден.

 принцеса Даяна принц Чарлз женитба Getty

Съюзът сред двамата е жертван още през цялото време – Даяна става част от фамилията неопитна и без да допуска какво може да ѝ донесе и отнеме животът в Двореца, а Чарлз по този начин и не може да не помни възприятията си към Камила, които има още преди лейди Ди да се появи в живота му.

Припомняме ви хронология на връзката на Чарлз и Даяна, разказана от: от запознанството и основаването на семейство през изневерите, отчуждението и раздялата, придружена от кавги.

Началото: От ухажването към олтара

Ноември 1977: Принц Чарлз се среща за първи път с лейди Даяна в Алторп, фамилното ѝ имение с размер 1500 акра в Нортхемптъншир, Англия. По това време той излиза с по-голямата ѝ сестра Сара и пътува, с цел да се причисли към нея за уикенд, прекаран в пукотевица. В по-късно изявление той си спомни „ какъв брой занимателна “ е била Даяна, когато са общували за първи път.

Февруари 1978: Чарлз и Сара отиват на ски уикенд до Клостърс (където са видяни от фотограф). Смята се, че там тя декларира пред публицист, че няма да се омъжи за Чарлз, „ без значение дали е боклукчия, или крал на Англия “. Разстроен от откровението ѝ пред пресата, съгласно слуховете Чарлз приключва връзката им скоро по-късно. И двете сестри обаче остават в неговия кръг, даже участват на тържеството по случай 30-ия му рожден ден през ноември в Бъкингамския замък.

Вижте остатъка от историята им в галерията:
 Връзката на Даяна и Чарлз през годините  Връзката на Даяна и Чарлз през годините  Връзката на Даяна и Чарлз през годините  Връзката на Даяна и Чарлз през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР